Μέγα και μικρή άμμος
Απάνεμη και οργανωμένη παραλία με βοτσαλάκι και γαλαζοπράσινα νερά, θεωρείται η μεγαλύτερη της περιοχής, ενώ υπάρχει και ταβέρνα. Δίπλα από τη Μέγα Άμμο βρίσκεται και η Μικρή, με τα ίδια φυσικά χαρακτηριστικά. Μία από τις πολύ όμορφες παραλίες στα Σύβοτα, που τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με τις ποιοτικές διακοπές και τις άριστες υπηρεσίες, είναι αυτή της Μικρής Άμμου.
Το Beach bar έχει ανακαινιστεί πλήρως με σκοπό να χαρίσει όμορφες στιγμές σε Έλληνες και ξένους που θα επιλέξουν και φέτος για τις διακοπές τους την Ήπειρο και τα Σύβοτα. Η Μικρή Άμμος έχει γίνει σημείο αναφοράς καθώς συνδυάζει την απόλυτη ηρεμία της θάλασσας με την άγρια ομορφιά του βουνού ενώ είναι υποδειγματική η φιλοξενία για όσους την επιλέγουν, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει φανατικούς φίλους!

Μπέλλα βράκα
Και οι δύο βρίσκονται στο πανέμορφο νησιωτικό σύμπλεγμα κοντά στα Σύβοτα. Στην Μπέλλα Βράκα έχεις πρόσβαση και με τα πόδια, καθώς η αμμουδιά της ενώνει το νησάκι Μουρτεμένο με τα Σύβοτα. Στην Πισίνα έχεις πρόσβαση μόνο με καΐκι, καθώς η αμμουδιά της απλώνεται στο νησάκι Μαυρονόμος.

Πισίνα
Ανήκει στον δήμο Συβοτών. Βρίσκεται πλησίον του νησιού Μαφρόνομος. Η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο με βαρά ή πλοίο. Αγαπητέ ταξιδιώτη, μην το χάσεις !!
Αποτελεί μια μαγευτική παραλία με λευκή άμμο και βότσαλο, καταγάλανα νερά και πλούσια πράσινη βλάστηση με τις αγκαλιές. Ένα γαλήνιο και ειδυλλιακό τοπίο.

Μπακόλα
Οι βραχώδεις πλαγιές του μικρού κολπίσκου περικλείουν την παραλία με άμμο και βότσαλο, ενώ υπάρχουν καφέ και ταβέρνες. Θα βρεθείτε σε αυτήν, αφού ακολουθήσετε μικρό κατηφορικό δρομάκι που ξεκινά σχεδόν παράλληλα με τον κεντρικό δρόμο.

Αγία Παρασκευή
Ο στενός ασφαλτοστρωμένος δρόμος ύστερα από 700 μ. από τον κεντρικό που ενώνει την Πάργα με τα Σύβοτα θα σας οδηγήσει στην παραλία της Αγίας Παρασκευής. Χαρακτηριστικό της είναι το βραχώδες μα κατάφυτο νησάκι μπροστά της, το οποίο και έδωσε το όνομα στην παραλία, καθώς κάποτε εκεί βρισκόταν το ομώνυμο εκκλησάκι (το οποίο πλέον έχει μεταφερθεί στην είσοδό της). Έχει βότσαλο και άμμο, ενώ λειτουργεί και ταβερνάκι.

Zάβια
Μικρό απάνεμο λιμανάκι, όπου στην ακτή του κυριαρχεί μικρός ελαιώνας, ενώ από εδώ εύκολα μπορεί κάποιος να ενοικιάσει βάρκα.

Zέρη
Άλλη μία μικρή απάνεμη παραλία με ρηχά, πεντακάθαρα νερά. Στεφανώνεται από πυκνή βλάστηση, ενώ οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στην παραλία καλύπτουν τις απαιτήσεις και του πιο ευφάνταστου επισκέπτη. Βρίσκεται βορειοδυτικά από τα Σύβοτα, κοντά στον δρόμο που οδηγεί στην Ηγουμενίτσα.

Κόκκινος Βράχος
Ανήκει στον δήμο Συβοτών, ιδιαίτερα στο δημοτικό διαμέρισμα της Πλαταριάς. Βρίσκεται 2,5 χιλιόμετρα από την Πλαταριά και βρίσκεται σε καλό δρόμο προς την Ηγουμενίτσα.
Μια μικρή, ήσυχη παραλία, χωρισμένη σε δύο μέρη, με λευκά βότσαλα και καθαρά γαλάζια νερά. Περιτριγυρισμένο από πράσινη βλάστηση και σε συνδυασμό με τη γαλάζια θάλασσα είναι μια όμορφη και γαλήνια εικόνα και φυσικά πολύ οργανωμένη.

Γαλλικός Μόλος
Παραλία με λευκά βότσαλα και άμμο, καθαρό μπλε νερό και πράσινη βλάστηση που αγκαλιάζει. Προσφέρει κατασκήνωση, ταβέρνες, καφέ, ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Ναυτίλος
Ανήκει στον δήμο Συβοτών, ιδιαίτερα στο δημοτικό διαμέρισμα της Πλαταριάς. Βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από την Πλαταριά και βρίσκεται στο δρόμο για τα Σύβοτα.
Αποτελεί μια παραλία με λευκά βότσαλα και καθαρά γαλάζια νερά. Δίπλα υπάρχει χώρος για κάμπινγκ στην παραλία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνα.

Καλάμι
Βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από την Πλαταριά, σε καλό δρόμο προς την Ηγουμενίτσα.Μικρή παραλία, με λευκά βότσαλα, καθαρό νερό και πράσινη βλάστηση που αγκαλιάζει. Προσφέρει μια ταβέρνα και κάμπινγκ.

ΔΕΗ
Η παραλία ΔΕΗ βρίσκεται στο βορειότερο τμήμα των Συβότων και το όνομά της οφείλεται σε ένα κεντρικό πυλώνα της υπηρεσίας ρεύματος που βρίσκεται πριν την αμμουδιά.
Αποτελείται από χοντρό βότσαλο και τα νερά της είναι δροσερά και πεντακάθαρα. Επιπλέον υπάρχει και μπαρ το οποίο προσφέρει σνακ και καφέ ενώ δίνεται και η δυνατότητα ενοικίασης ξαπλώστρας και ομπρέλας. Περιβάλλεται από πεύκα τα οποία προσφέρουν άφθονο ίσκιο ενώ η θέα προς τα νησάκια των Συβότων την καθιστούν έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς. Τέλος υπάρχει άφθονος σκιώδης χώρος για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας.

ΡΙΒΙΕΡΑ-ΤΗΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ

Μπέλα Βράκα